Så var det mandag igjen. Ukene raser forbi som livspoeng hos de små nivå en monstrene i møte med nivå 20 gruppen. mwahaha. Jeg fikk meg en tur på musikkbingo, som denne gangen var Irish.

Spill

Det ble Blades in the Dark igjen. Det er kjempegøy. Jeg fikk også spilt dataspillet Trine og brettspillet Onirim. Og bowlet, det er et spill, og nå er jeg en 100 poeng bowler.

Prosjekter

Jeg har skrevet om hele combat systemet til Threads. Såklart har jeg gjort det, men nå er det enklere og har en mekanikk jeg liker veldig godt. Jeg skal legge det ut snart, sammen med et lite brettspill som tester reglene. Litt som One deck Dungeon. Det må dere teste

Underholdning

Uken som kommer

Det er påske og det betyr brettspill. Det er også klart for påskewarhammer. Burde jeg lage en krim igjen. En kvelds eventyr tar ofte flere måneder. Jeg skal skrive om brettspill og spille så mye jeg kan. God påske

Comments to: Mandag morgen Irish

Your email address will not be published. Required fields are marked *