Neida, joda, men, altså. Hør her.

Jepp, jeg har kjøpt flere spill. Fant en liten bunke spill jeg har hatt lyst på en stund på Finn.no og da ble det veldig enkelt. Syklet rundt i Oslo og plukket opp 4 gode spill. Venter på 1 til, men det kan jeg fortelle om senere.

Så jeg kjøpte disse spillene

Potion Explosion

Dette er det eneste jeg har spilt inntil nå. Det er kjempegøy. Tar litt tid å huske alle tingene, men etter et par runder så sitter det. Dette er gøy for gamle og unge. Plukk klinkekuler, fylle opp potions og drikk de. Anbefales.

Agricola

Dette har vært på listen min veldig lenge. Men har ikke vært sikker på hvem jeg kunne spille med. Men nå fikk jeg det billig, og da blir det de yngste som må være testspillere. Sånn er det bare

Nidavellir

Vet ikke hvorfor. Det er bare pent, og jeg liker fluff’en. Vi får se om det er spillbart, men det er ihvertfall fint

Glen More

Det er kommet en ny versjon. Jepp jeg vet. Og dette ble bare solgt for eieren hadde skaffet seg det nye. Men jeg hadde lyst på det. Sånn er det bare. Sauer og whiskey, hva annet kan man ønske seg?

Comments to: Så du trengte flere spill sier du?

Your email address will not be published. Required fields are marked *