Cartographers

Dette er nok mitt favorittspill. Mye av grunnen er hvor lett det er å lære og det er enkelt å få folk til å spille det. Dette er et spill som er like enkelt for unge og gamle, og det gjør at mitt behov for å spille kan  raskt fikses. Jeg har spilt det mye med kids, men håper å kunne spille det på pøbb snart. En runde på Brewgata hadde vært gøy. Dette kan printes fra Board Game Geek, og best av alt: Du kan spille det alene.

Cupcake Academy

Dette er et spill som kom hit i helga. Det er et spill en av kidsa fikk til jul, men ikke har spilt før nå. Grunnen at det kom så høyt opp på listen denne uken er at vi spilte det hele helga. Det er morsomt, raskt og har en av mine favoritt-mekanismer; Cooperative. Har bare spilt det med kids, men tror kanskje at noen øl og 4 stk så blir dette en vinner.

The Quacks of Quedlinburg

Etter Cartographers så er dette spillet vi spiller mest. Dette er et av de spillene jeg anbefaler de fleste å prøve hvis de ikke er helt sikker på om de liker spill. Det er enkelt å lære og det er ikke noe spiller mot spiller. Her vinner man ved å ta sjanser og vite når man skal stoppe. Og det kan være like gøy å bomme. Det har en mekanisme som heter Push your luck, som jeg vil anbefale for nye spillere.

Lord of the fries

Dette er et av spillene som har fulgt meg lengst. Helt siden jeg var bartender på 90-tallet, så har jeg dratt frem dette spillet. Og etter at Cheapass Games tok spillene til Kickstarter og fikk de oppdatert, så er dette et spill jeg liker å hente frem. Dette er like enkelt for voksne og barn.

Tiny Epic Zombies

Dette er kanskje det spillet jeg aldri trodde skulle bli så populært her. Det er et Tiny Epic spill, så det er lite, passer i veska og har masse masse biter. Det kan spilles både som samarbeid og vs, men samarbeid er morsomst. Da det aldri er samme oppdrag, og man må fullføre 3 stk før man vinner, så taper vi ofte. Hvis du taper så blir man sittende å planlegge strategier til neste gang samme oppdrag kommer opp. Men da det er zombier, så blir det nok spilt en god del fremover.

Comments to: Topp 5 spilte brettspill så langt i 2021 – Uke 6

Your email address will not be published. Required fields are marked *