Det har vært sommer og jeg har ikke fått spilt så mange forskjellige spill. Men noen av disse har jeg spilt veldig mange ganger. Men nå har det vært 2 måneder med mindre en 9 forskjellige spill. Det endrer seg i September. Det kan jeg si allerede.

Wingspan

Jeg digger Wingspan. Det har en engine builder mekanikk som fungerer veldig godt for meg. Jeg sitter og ser på fugler og koser meg. Vinner sjeldent. Link: Wingspan

Glen More

Dette er som sagt et spill om whiskey og sauer. Selve spillet er veldig enkelt. Er din brikke bakerst så flytt så langt du vil. Du må ha mulighet til å ta inn brikken du lander på. De koster gjerne korn eller sauer eller noe. Og så er det bakerste brikke igjen. Er det fortsatt deg så får du 2 runder. Skal prøve den nye versjonen etterhvert, men det er ganske gøy. Link: Glen More

Kluster

Dette er så morsomt at jeg ga bort vår utgave på en fest. Så da må jeg nok skaffe meg et nytt. Det er morsomt. Kan spilles overalt og med alle. Bare husk at det er magneter så ikke legg de i sekken med en laptop. Nei, jeg har ikke gjort det ennå. Link: Kluster

Lost Ruins of Arnak

Dette spiller vi nå rundt et bord. Det er litt å sette seg inn i og tar kanskje litt lenger tid en de minste liker, men de er med i en god stund. Det blir nok mer spilling når de blir litt eldre. Link: Lost Ruins of Arnak

Terraforming Mars: Ares Expedition

Sorry, men dette spillet utgår nok litt fra listene fra nå. De har valgt å bruke AI i nyeste versjon, og noen som jobber med spillet har rasistiske og kjipe meninger om transpersoner som jeg ikke står for. Så det var gøy så lenge det varte, men det gir plass til Earth som er et vakkert og veldig gøy spill. Med litt samme mechanics. Link: Earth

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Topp 9 August

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *