Velkommen til September. Det er et par nye spill på listen, men noen gamle kjente er det jo fortsatt.

Town 66

Dette er en stor gåte i en liten boks. Det er kun 36 brikker. Du skal legge ned 1 brikke ved siden av en annen eller under. Såklart kan det være under og ved siden også. og så trekke en ny brikke. Brikken må bare ikke ha samme farge eller figur som brikkene i samme rad og samme kolonne. Enkelt ikke sant? Men det er en liten twist når det kommer til å vinne, men det finner du ut.

Wingspan

Jeg kommer alltid tilbake til dette spillet. Det er pent, gøy og utfordrende.

Earth

Gro sopp, blomster og annet i jord. Det er en liten jordbruksmaskin. Altså spillmekanikken er engine builder. Noe som er en av mine favoritt mekaniker. Så man skal plante sopp, bygge opp landskap og gjøre det beboelig for dyr. Husk å kompost.

Lost Ruins of Arnak

Dere har hørt om det før. Et slags første person til toppen av pyramiden. Et slags race spill. Jeg digger det

Potion Explosion

Har du spilt Candy Crush? Hvorfor? Men her er ihvertfall et spill som ligner og ikke fortærer sjela di. Prøv det. Det har klinkekuler og en kul klinkekulebeholder.

The Resistance: Avalon

Ok. Så du har spilt mafia eller One Night ultimate werewolf. Du har spilt Secret Hitler og kanskje tilogmed Blood on the clocktower. Men du trenger noe lignende som tar 10 til 15 minutter å spille. Spill Resistance eller Resistance Avalon. Det fins også andre i serien, og de er anbefalt.

Roll for the Galaxy

Rull terninger. Send folk ut i verdensrommet og krig. For det er jo det menneskeheten gjør best. Men du kan fint spille dette uten krig også. Bare vær kul. Det er et raskt og morsomt terningspill. En type spill jeg sikkert ikke trenger flere av, eller?

Take 5

6 Nimmt. Spill kort, men ikke få horn.

Cartographers

Du skal tegne kart. Jupp, enkelt og greit. Tegn et kart. Du må prøve det

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Topp 9 September

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *