Dixit

En reise i bilder og ord. Dixit er et rolig og morsomt spill om å gjette hva folk assosierer med et bilde. Dette er også noe vi har printet ut og kan anbefale. Dette fungerer både for store og små.

BGG: Dixit Online: Dixit Online Print & Play: Dixit PDF

Galaxy Trucker

Gaffateip er din beste venn når du flyr gjennom verdensrommet i et skip satt sammen av skrapmetall og tyggegummi. Dette er et spill som går på tid og kan virke stressende. Vi har litt husregler når vi spiller med de minste, men dette gir veldig morsomme historier. Som da et av romskipene bare delte seg og ble borte for all tid rett etter at det hadde lettet fra jorda. Sånn kan det gå hvis du ikke har lasere eller skjold eller har løse ledninger. Dessverre må du ofte velge mellom lasere og skjold. Og det er alltid løse ledninger. ????

BGG: Galaxy Trucker

Fluxx – Cthulhu

Dette kortspillet fins i alle temaer. I hvert fall veldig mange. Vi har spilt mye Fluxx Zombies, men denne gangen fant vi frem Cthulhu og det er gøy. Det tar tid, for alle kortene har mye god fluff så man blir sittende å lese. Greit å vite litt om Cthulhu universet, men det er ikke nødvendig.

BGG: Fluxx – Cthulhu

Skull(Hodeskalle, Mincraftjord og Ninja

Fra 2dre plass til 4dje plass for dette selvproduserte spillet. Det er kanskje det spillet jeg gleder meg mest til å forklare og spille når utestedene åpner opp igjen. Har de en coaster så har du et spill. 

BGG: Skull Online: Skull Online

Civilization og Onitama(lego)

Disse to spillene havner på slutten her, bare fordi de er begge unike på hver sin måte. Vi fikk spilt det store Civilization en gang, men det skal skje igjen. Og Onitama, fordi vi lagde det i lego. Sjekk ut DIY – Onitama på Nørdheim for hvordan lage det. Det er et slags sjakk, men det er raskere og med litt mindre valgmuligheter så er det litt enklere å lære. Men veldig vanskelig å mestre.

BGG: Civilization, Onitama

Comments to: April – Topp 4 brettspill + 2

Your email address will not be published. Required fields are marked *