Vinterferien kommer alltid etter jul. Det vet vi alle. Ikke sant? Den kom i hvert fall ikke plutselig på meg. Neida, ikke for meg. Jeg var helt klar over det.

Spill

De ble noen gode runder med A fake artist goes to New York. Det er kjempegøy. Det ble også laget 3 nye weavers til Threads og en combat var testet. Dette burde kanskje være i prosjekter, men det var gøy å spille. Og spillet som alltid kommer på bordet er vår selvlagde Skull. Har du ikke spilt Skull? Gjør det.

Prosjekter

Bildet er fra min terning boks til Threads. Det er også noen Post-it lapper som jeg tester ut hvordan jeg kan designe looms. Nye regler for Threads er skrevet. Combat er testet, og nå er jeg snart klar med første lesning. Ikke for selve systemet, men litt for å se om det henger sammen og er greit å forstå. Si ifra om du vil hjelpe meg å lese regler og fluff.

Underholdning

Denne burde du se om du liker ttrpg

Uken som kommer

Det ble en runde Warhammer. De rømte fra Rat Ogren og måtte sloss mot en Vampyr. Det blir dataspill helg. Gleder meg mye.

Comments to: Mandag morgen vinterferie

Your email address will not be published. Required fields are marked *