Uken som gikk

Da kom dagen som byen åpnet igjen. Hva som skjer om alt blir stengt ned igjen vet jeg ikke, men egoistisk så trengte jeg dette. Litt påfyll av batteriene etter 1 år på hjemmekontor og 6 måneder uten møtesteder i byen.  

The Hive

Fylleangst Records er flyttet. Den er stabil, sikker og oppe. Da var det bare å fylle inn all musikk som nå skal ut at butikken. Ta en tur innom, og hvis du vil ha noe så slår jeg av på prisen hvis du sier ifra. Det kommer en del vinyl, men også noen CD’er.

Spill

Bärenpark ligger an til å komme høyt på listen over topp 5 Mai. Vi får se hvordan dette går, men det blir spilt litt mer hele tiden. Men når det er sagt, så var det litt mer gøy å oppleve sol og byen som åpner enn å sitte inne. Det er første gang jeg har sagt. Så tilbake til mørket og brettspill.

Prosjekter

Bygger om kontor/spillrom. Det går seg til, og jeg har allerede mye bedre plass.

Underholdning

Simple and Stoopid ser Midsommar. Den var bra. Veldig bra.

Uka som kommer

Første Starfinder rundt et bord. Tirsdag er dagen. Da jeg nå har bedre plass til å spille så får jeg kanskje spilt litt større spill som ikke må ryddes opp etter spill. Og så blir det sikkert brettspill på kafe til helga.

Spill og vær glad.

Comments to: Mandag morgen byliv

Your email address will not be published. Required fields are marked *