Det var en rar uke. Jeg ble syk. Ikke Covid, men halsbetennelse. Hehe. Så dessverre så ble alt utsatt. Jeg har derimot kastet ut mine notat og planleggings programmer og testet Obsidian. Dette ser fantastisk ut. Henter nå ut all informasjon og legger inn et sted.

The Hive

Det kommer en ny side om brettspill. En oversikt over hva som er spilt osv. Så da flyttes alt fra mine Excel ark til noe mer fornuftig. Det skal bli gøy å se hvordan dette fungerer.

Prosjekter

Min test av Obsidian ser ut til å være en suksess. Jeg holder på med å flytte alt jeg har skrevet fra One Note, Keep, filer fra One Drive, Dropbox osv. Dette gir en fantastisk oversikt over alle mine prosjekter. Jeg har funnet gamle ideer som jeg gleder meg til å sjekke videre.

Underholdning

Jeg har kommet til bok 6 i The Last Oracle serien. Det er en spennende historie/verden. De er enkelt skrevet og jeg liker lengden på dem. Simple and Stoopid har sett på The Tinder Swindler

Uka som kommer

Det blir ikke så mye spilling denne uka, men håper på litt. Skal i hvert fall spille et solospill slik at jeg kan starte på prosjektet.

Comments to: Mandag morgen Obsidian

Your email address will not be published. Required fields are marked *