Uken som gikk

Alt er fortsatt lukket og derfor er det vanskeligere å spille, men det lar seg gjøre. Det ble noen runder brettspill, men dessverre ikke noe Warhammer. Faktisk så ble det spilt en del forskjellige spill denne uken.

Spill

Sist uke ble det litt forskjellig. Som vanlig rakk jeg litt Cartographers, men en runde Pandemic ble det også. Skal teste med Lab Expansion snart. Noen runder Roll For it og Raging Bulls ble det også.

Så satt jeg av en kveld for å spille Warhammer Quest. Jeg spilte alle 4 og jeg tapte. Kom frem til siste rommet, men da var det over og ut. Men gøy er det. Vi fikk også inn Mordheim og Advance Heroquest, så her blir det old school spilling på oss.

Prosjekter

Det lukter smeltet plastikk på kontoret mitt. Holder på med 3D printing og håper å være ferdig med prosjektene ila uka. Krysser fingre og tær. ????

Underholdning

Jeg leste jeg ferdig Helblazer: Last Man Standing(#108-#120). Simple and Stoopid så alle tilgjengelige episoder av Snowpiercer, og venter på ny episode. Vi så også noen episoder av Ru Paul’s Drag Race.

Uka som kommer

Starfinder, Warhammer Quest og Snowpiercer. Det kan bli en god uke

God spilling, og trenger du noe å spille så si ifra og vi skal prøve å hjelpe

Comments to: Mandag morgen Quest

Your email address will not be published. Required fields are marked *