Det ble en uke med noe spilling, og en runde golf rakk jeg også. I boots og shorts er jeg golfmester. Det ble en del runder bålbygging, Batman som knabbet majonesen, og litt Hurdy-Gurdy musikk

Spill

Vi spilte en runde Dungeon World. Hotseat ser ut til å fungere. Det kommer inn ideer og planer. Så jeg gleder meg til å se hva som skjer videre. Jeg kommer med en Warhammer greie på Foundry, og Threads er nå i startfasen. Spillere er samlet, og jeg tenker første smakebiter kommer denne uken. Det ble litt brettspill også. Mange runder Tinderblox og en liten runde Timelines. The Mind Extreme er også et spill som anbefales. Har man spilt The Mind og vil prøve noe vanskelig. Prøv The Mind Extrreme.

Minecraft på PS rakk vi også. Da det er sagt, så ble vi enige om ny seed på minecraft serveren. Prøver på en liten verden, hvor alle starter på en øy. Du er velkommen til å prøve.

Vi spilte også en runde minigolf. Det er gøy og gleder meg til neste gang.

Underholdning

Simple and Stoopid har sett filmer igjen, men nå går det så fort at jeg ikke rekker å legge de ut på Nørdheim. Tipper det er sommer snart, og litt for mye sol ute.

Batman kom bare innom for å knabbe majones, så vet du det.

Uka som kommer

Det blir warhammer. Jeg er også sikker på at det blir noen runder brettspill. Snodig det der. Gleder meg også til slutten av uka, men det forteller jeg om neste uke. Spill mye spill

Comments to: Mandag morgen Batman

Your email address will not be published. Required fields are marked *