Da var vi her. Mandag morgen, og jeg vet hvor skapet skal stå. Eller hylla, hvis man er pirkete.

Spill

Det ble ikke noe ttrpg, men vi fikk spilt en del små spill. Det ble en sånn uke der klassikkere kom på bordet. Skull, Exploding Kittens, Port Royal, The Mind Extreme og Uno Flip!

Så da fikk jeg jo spilt litt. Det blir warhammer denne uken, og mest sannsynlig en brettspill på pøbb igjen. Jeg er der ute hvis noen vil spille.

Prosjekter

Som bildet viser så tester jeg ut nye metoder for å lage utstyr til battleboards. Alt er kun papp, bortsett fra de små tingene i hylla som er fra biter liggende rundt her i Nørdheim. Men jeg prøver å se hva som fungerer å lage med papp og papir. Hva som kan printes. Det ser ut til å fungere, så nå skal jeg lage et rom til og en lang gang. Teste med å printe ut gulv istedenfor alle de små brikkene på gulvet. Kanskje utskiftbare gulv. Det blir i hvert fall gøy å prøve.

Underholdning

Hva med litt wrestling ttrpg? Dette var veldig gøy, og jeg fikk noen ideer

Uka som kommer

Warhammer blir det. Hva skjer i Übersreik? Skal se om jeg får oppdatert warhammer siden igjen, men jeg tror ingen leste den så jeg orket ikke jobbe så mye med den. Planen er også Anachrony. Ha en flott uke

Comments to: Mandag morgen inventar

Your email address will not be published. Required fields are marked *