Når alt går ned igjen, er det greit å ha hatt en uke med spilling. Men neida, det ble lite denne uken. Vi fikk testet noen runder med Wavelength og det kan fungere godt i jula. Har jo også skaffet noen spill til som jeg gleder meg å teste. 😊

The Hive

Vi flytter hjemmeside igjen. Det ble for mye job å skrive, oppdatere og passe på at alt stemmer når jeg skrev siden i HTML, så nå flytter vi til en WordPress side for Hive også. Men vi slår den sammen med Nørdheim også. Alt på et sted er best.

Porten til Nørdheim

Spill

Wavelength er et morsomt gjettespill som er veldig simpelt for alle. Og man trenger ikke så mye kunnskap, men greit å vite litt om dem man spiller med.

Prosjekter

Jeg har fått rullet frem 3D printeren igjen, men alt tar tid. Men nå som det går mot ny nedstenging av alt så får jeg vel ta tak i det som har blitt glemt.

Underholdning

I det siste har det gått i musikk. Mye pønk, men også andre sjangere. Da platespiller er til reparasjon, så må jeg ta til takke med spotify. Har også lest 2 nye album i Hellblazer serien.

Uka som kommer

Det blir jo julegaver. Er nesten ferdig, men noen få igjen. Og til helga blir det brettspill og No Man’s Sky. Gleder meg vilt. Skal prøve å ta en øl i kveld før alt stenger ned. 😊 

Comments to: Mandag morgen treghet

Your email address will not be published. Required fields are marked *