Da er ferie over og hverdagen kom egentlig helt perfekt. Jeg er ikke noe feriemenneske. Så nå er det bare å oppdatere alt. Vi har vært i parker og på museum. Vi har vært på ferge, hvor vi spilte minecraft på lugaren mesteparten av tiden.

Spill

Vi har spilt en del i sommer, men jeg har ikke fått registrert så mye. Så jeg tenker at jeg kjører en Pub Meeple Ranking Engine denne uken. Så får vi se hvordan listen ser ut. Skal få opp en ny brettspillside med statistikker og annet. Men det tar nok tid det også.

Prosjekter

Threads eller Otherverse er kommet ganske langt i sommerferien. Kampanjen/historien er startet, og den kan du følge på threads.hivehub.no, og det har vært betatesting av karakterbygging. Tilbakemeldingene sier at jeg er på rett vei, men noen ting må ryddes i. Som det alltid vil være

Underholdning

Det har blitt mye minecraft på den nye serveren. Filmer og serier kommer snart på Nørdheim håper jeg. Vi spilte som sagt noen brettspill, og det vi spilte mest var 7 Wonders Architects. Det er sååååååå forbaska enkelt og kjempegøy

Uka som kommer

Det er satt av tid for rollespill. Vet ikke hva det er, men det blir noe hotseat. Håper å oppdatere ila dagen. Lite annet, så da får jeg vel jobbet videre med Otherverse.

Comments to: Mandag morgen morgen

Your email address will not be published. Required fields are marked *