Det har vært en uke med masse spill. Ikke rollespill men forskjellige brettspill. Det ble plukket opp noen gamle som ikke var spilt på lenge, og noen helt nye, og noen som vi ofte spiller. Buss for tog er også en veldig kjip greie.

The Hive

Nå funger alt egentlig. Sidene lever litt sin eget liv, og jeg kan bare følge opp. Det er sikkert mye som må fikses, men de er begynt å være selvgående.

Spill

I hyllen så står det spill som ikke har blitt spilt, men denne uken fikk vi løs et. Glen More handler om å brygge Whiskey og ale opp sauer. Det er enkelt, men ganske spennende. Og poeng greiene på slutten har en god tvist. Vi fant også fram For the Win og Girl Genius: The works. En runde “Hey, Thats my fish“, som er et spill alle bør prøve. Timeline på pøbb, og Storycubes med den store historiefortelleren. Jeg har også spilt Dorfromantik som er fascinerende spill.

Prosjekter

Det prosjektet jeg holder på med, og ønsker å blir ferdig med er Threads. Nå er vi snart klar til å lage karakterer. Noe av verden er blitt skapt, og historien er startet

Underholdning

Simple and Stoopid har sett American Horror Story. Jeg har startet på lydboken, The Curse of the brimstone contract, som er en steampunk krim historie. Leste også The Eleventh commandment, som jeg hadde på listen. Grei krim/triller, men ikke noe mer.

Uka som kommer

Vi håper på en runde Dungeon World. Det er også musikkfest så kanskje noen konserter, men sikkert noen brettspill og minecraft. Ha en fin uke

Comments to: Mandag morgen whiskeysau

Your email address will not be published. Required fields are marked *