Ja, hvordan har du lært opp kommende generasjoner til å uttrykke seg? Joda med tusj og spraybokser. Hvor ofte kan man si at man har sprayet i en kirke. Og mer skal det nok bli tenker jeg. Det var spennende å oppdage Mellomfestivalen. Sjekk ut sidene til Oslo Street Art. Det ble også en demonstrasjon; Fritt Palestina

Spill

Det ble ikke rollespill dessverre, men noen runder Ark Nova rakk jeg. Og jeg ser på Topp 9 listen for Oktober at Ark Nova er med. Dette ligger høyt oppe blant mine favorittspill for tiden. Både solo og med flere. Håper å få til en runde med 4 stk denne uken, men er usikker på om det går

Underholdning

Jeg er ferdig med sesong 4 av The Magnus Archives. Jeg innrømmer at jeg plukker med meg tips og ideer til Threads fra denne serien. Ikke åpenlyse, men denne serien er så fantastisk godt laget at man kan ikke unngå å bli inspirert. Har startet på boken Cloud Cuckoo Land.

Prosjekter

Det ble litt mindre jobbing på prosjekter denne uken. Fortsatte på jernbanen i minecraft. Tok frem den nye GM skjermen, men kom ikke videre. Tror jeg må leite litt etter inspirasjon på nett denne uken

Uken som kommer

Det er warhammer på planen. Det er også et nytt sted i 2 gamle pønkere prøver ut nye pøbber i Oslo. Mulig det blir en egen greie, vi får se. Skrive litt om pøbbene hadde vært gøy. Planen er bare å finne en litt bortgjemt pøbb og ta noen øl der. Ha det gøy der ute og husk

FRITT PALESTINA

Comments to: Mandag morgen grafitti

Your email address will not be published. Required fields are marked *