Hva skal jeg si om uken som gikk? Det ble warhammer, men det ble ingen brettspill på pøbb. Jeg har fortsatt et mål om å spille Anachrony alene på pøbb, men det virker som vanskelig oppgave. Vel, kanskje neste uke. For denne uken går det helt sikkert ikke.

Spill

Jeg har testet ut Eminent Domain på Board Game Arena. Det er ganske gøy, må bare forstå reglene litt bedre. Bildet er fra The Mind: Extreme, hvor vi har lagt denne rekken med tall ned. Og som reglene sier, uten å si noe som helst. Bommet på 15 og 16, men det var veldig nære. 😉

Prosjekter

Threads utvikler seg fortere og fortere. Håper på en liten spilltest denne uken. Og så kommer det opp noe spennende i Mars. Jeg fikk testet det nye terrainet. Det som er laget av kun papp, og det fungerer kjempebra. Nå skal jeg lage noen flere korridorer og inventar så blir dette veldig bra.

Underholdning

Simple and Stoopid har sett Deadloch. Det var en fantastisk serie. Håper det kommer noe om serien på Nørdheim.

Uken som kommer

Jeg er litt usikker på hva jeg får til, men har et håp om noen brettspill. Jeg er nok sikker på at det blir brettspill. Og muligens noe dataspill. Ha en morsom uke

Comments to: Mandag morgen 42

Your email address will not be published. Required fields are marked *