Nytt år og enda mer spill. Det kommer nye inn hele tiden, men nå er jeg over 100 igjen. Så nå skal det noen ut. Men her er listen for januar, og jeg linker til alle spillene i overskriften hvis noen lurer. Topp 100 kommer så fort jeg blir ferdig med den.

Anachrony

Et brettspill som inneholder tidsreise. Jeg er med. Det er et tungt workerplacement spill. En gang i fremtiden slår en stor komet ned på jorden og ødelegger det meste. Men det er bare første. Det skal skje igjen, men med komet så finner man mulighet til tidsreise. Så spillet går ut på å finne en løsning når neste komet treffer. Og det kan man gjør ved å låne materialer fra fremtiden. Jeg digger det så mye at jeg har printet og laminert regler for solospill.

Ark Nova

Bygg en dyrehage. Det er kanskje enkelt å lære seg, men jo mer man spiller jo flere mekanikker finner man for å få enda mer poeng og en fantastisk dyrehage. Jeg har spilt 3 nivåer solo, og jeg har vel 6-7 igjen. Og jeg må jo spille hvert nivå flere ganger for å klare det. Enda et tungt spill jeg liker godt

Cascadia

Plukk et landskap og et dyr. Plasser dem og det er neste person. Dette er et av spillene minste kidden spilte på Arcon i fjor, og likte så godt at det nå kommer frem titt og ofte. Veldig enkelt, med enkle startpoeng regler. Så blir det vanskeligere og vanskeligere.

Wingspan

Jeg går ikke lei av dette spillet, selv om det nå må vike for andre tyngre spill. Men er det noen som foreslår Wingspan så er jeg alltid med

Lost Ruins of Arnak

Dette har vært på listen mange ganger. Det er et spill jeg ofte spiller hvis jeg trenger et spill på Board Game Arena. Det er noe helt spesielt med det. Samle små biter og kom først til pyramiden.

Town 66

Denne lille boksen fra Oink games er en genial liten gåte. Du skal legge ut en brikke innenfor en grid på 6 gang 6 ruter. (enklest å forklare det slik), men den må ikke ha samme farge eller fasong som noen andre brikker i samme kolonne eller rad. Det er veldig gøy, og lett å ta med seg. Sjekk ut Oink games for mange fantastiske spill. Jeg har dessverre bare 2 så langt, men det blir nok fler

Kluster

Hvem liker vel ikke å leke med magneter? Jeg liker det, liker du det? Hvis ja, la oss leke med magneter en dag.

Port Royal

Dette er nok favorittspillet til minstekidden. Det er et kortspill med den fantastiske funksjonen at; den ene siden av kortet er en sjørøver eller siler eller noe og andre siden er mynter man bruker til å betale for sjørøvere og admiraler osv. Det er kjempesmart

Forest Shuffle

Plant et tre. Putt en fugl i toppen. Kanskje en hare ved siden eller et villsvinn. Og under kan det være insekter eller sopper. Det er gøy å prøve å få ting til å henge sammen. Har du feks en frosk så er det veldig smart med insekter. For det gir masse poeng.Comments to: Topp 9 Januar 2024

Your email address will not be published. Required fields are marked *