Det ble en uke uten spilling. Warhammer forsvant, og jeg fikk ikke ordnet med noen. Derimot fikk jeg fikset musikken i leiligheten. Vinyl og vinylspiller er oppe. Jeg har også funnet frem CD’er, og det er lenge siden. Mye gøy der altså. Så det blir nok jobb med vinyl på Discogs og fylleangst records

Spill

Har ordnet en liste med datoer for alle solospillene jeg har planlagt. Så jeg håper at neste mandag, så har jeg listen oppe og den er startet på. Gleder meg masse. Det er også stor mulighet for det blir Symbaroum eller noe på tirsdag.

Prosjekter

Vinyl og CD’er tok en del tid, men jeg fikk ordnet opp i masse gamle rollespill greier også. Så nå har jeg kanskje noen ideer til ny kampanje, men det sier jeg jo hver uke. Og så tar Obsidian mesteparten av tiden min, men det er verdt det.

Underholdning

The Great British bakeoff går fra mandag til torsdag, og det er behagelig. Det er en koselig og spennende konkurranse. Hvor de hjelper hverandre. 🙂

Uka som kommer

Det blir en uke med noe spilling. Håper å starte opp solospilling, og det burde bli rollespill på tirsdag.

PS: bildet er fra da vi pusset opp badet, og alt støvet kom inn i stua og la seg på vinylspilleren. Så den har vært til reparasjon

Comments to: Mandag morgen musikk

Your email address will not be published. Required fields are marked *