Oktober har vært over en stund, men ikke helt før en topp 9 liste kommer ut. Denne gangen så spratt et helt nytt spill til toppen

The Adventures of Robin Hood

Hvis du ønsker et enkelt spill for å få kids til å bli kalre for Gloomhaven eller Sleeping Gods så er dette spillet. Dere spiller Robin Hood og de muntre andre. Det er ikke felter, men man bruker “linjal” for å flytte brikker. Og hele brettet er et puslespill med luker som en adventskalender. Jeg vil ikke spoile noe, men dette er gøy. Så har du kids som vil prøve så setter jeg gjerne opp et prøvespill for dere.

Galaxy Trucker

In space, no ship will be complete. Dette er fortsatt gøy. Bygg et romskip. samle ting å selge. Men har du mer enn halvparten av skipet igjen, klarer å lande og har noe å selge. Da er du flink. hehe

A Fake Artist Goes to New York

Et nytt spill som kidsa elsker. Du får gjort to ting. Du får tegnet to streker/krusseduller/sirkler/rør og så må du peke på den som er en falsk kunstner. Høres enkelt ut. Det er det. Tar veldig kort tid. Og det er veldig gøy

Bärenpark

Det er alltid tid for tetris. Jeg liker dette spillet og heldigvis er det noen innimellom som syns dette er gøy. Dessverre så er det ikke ofte nok, men det holder til lista. Ikke mest spilt, men godt likt av de som spilte det i Oktober

Azul

Dette er kun på listen for jeg spiller det på Board Game Arena. Jeg spiller en del spill der så si ifra hvis du vil være med. Spillet er pent, og man sitter og grubler på de enkle gåtene/mulighetene. Det er et enkelt spill for folk som vil bare henge og slappe av, men det er også et spill for de som virkelig ønsker å vinne. Man kan være veldig kjip mot de andre rundt bordet. Men, fortsatt et av mine favoritt spill

Exploding Kittens

Tror kanskje aldri dette spillet faller ut fra topp 9. Skal du bare kjøpe et spill resten av livet, så kjøp dette. Det funker fint for kids og fint for voksne. Vi er inne på boks nummer 2. Jeg lærte også i dag at hvis man ødelegger et kort så skal man kunne sende det til folka bak spillet og få nytt. Vet ikke om det funker, men det skal virke.

Timeline: Inventions

Jeg har ofte et spill i lomma/sekken og dette er det nye. JEg har ofte hatt med Exploding kittens, Hey, thats my fish eller Skull. Men timelines er veldig enkelt og raskt. Vi har nå 3 versjoner og vi bytter på dem. Men vi vurderer å blande alle sammen. mwahahahahahaha

UNO

Dette er så gammelt at alle burde vite om det. Og gjør du ikke så enten
a. Det er kids som skal spille noe, kjøp dette
b. Kjøp det gjerne, men jeg tror jeg ville anbefale andre kortspill.

Tinderblox

Bygg et bål med pinsett. Dessverre så knakk den originale pinsetten for den var ikke best. Men minstekid fant en i sin legekasse, så nå kan vi spille igjen.

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Topp 9 Oktober

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *