Jupp. Det er mye drama i brett og rollespillverden for tiden. Noen innenfor brettspillutvikling har fått det for seg at AI er toppen. Det syns ikke jeg og en god del andre, så da blir det dessverre ikke mer spill fra disse utgiverne. Men heldigvis fins det masse annet bra der ute.

Spill

Det ble jo litt spilling i helga. 6 Nimmt og noen runder Potion Explosion. Klinkekuler i et brettspill er ganske snodig, men det fungerer veldig bra

Prosjekter

Jeg har skrevet en del kode på noen app’er. Ikke det at jeg tror noen av den har noen funksjon, så jeg får kalle dem øve-apper. Det har også ankommet en del miniatyrer som jeg prøver å organisere. Så da blir det ganske gøy fremover når det kommer til rollespill.

Underholdning

The Magnus Archives er veldig spennende. Jeg er nå på sesong 2, og kan anbefale serien. Simple and Stoopid fikk endelig sett Barbie. Håper å få skrevet bittelitt om den etterhvert.

Uken som kommer

Det blir Dungeon World og mest sannsynlig noen brettspill. Tipper det også blir handlet inn ihvertfall 1 spill denne uken. Ha en flott uke