Cupcake Acadamy

Dette har jeg snakket om tidligere, men vi tok ny rekord denne måneden. Vi har nå bronse, nesten sølv, når det kommer til 2 spillere.

Kill Doctor Lucky

For mange, mange år siden så kom jeg over et spill fra Cheapass Games. Jeg har spilt Norgesmesterskap i dette spillet, og det er en klar favoritt i samlingen min. Heldigvis kom det ut en ny oppdatering, slik at alle kan få tak i det. Og det kan skrives ut for de som ønsker det. Boka om Chepass Games inneholder også alle versjonene av Kill Doctor Lucky og masse andre fantastiske spill, og den er gøy å lese.

Regler: Prøv å ta liv av Doctor Lucky med fisk eller gammelt godteri, men pass på at ingen andre klarer å ta liv av ham.

Monikers

Dette mime-spillet er fantastisk gøy. Selve hovedreglene er enkle nok. Det er egentlig et spill på 3 runder, men det er bonusrundene som gjør spillet enda gøyere. Enkel regelforklaring: Del inn i 2 lag. Alle skriver noen lapper med ord eller setninger, og alle lappene legges i en hatt. Har du ikke hatt sier du?

Så skal det gjettes i 1 minutt. Kun et lag om gangen. Altså 1 person fra et lag leser en lapp og laget gjetter. Det andre laget burde følge med. Man prøver å få laget sitt til å gjette flest mulig lapper. De som er gjettet legges i egen haug. Når 1 minutt har gått er det en fra det andre laget som fortsetter på lappene som er igjen i hatten. Når alle lapper er borte, så teller man poeng, alle lappene legges tilbake i hatten(Jupp, de samme lappene) og neste runde starter.

Rundene er delt opp slik

  1. Beskriv hva som står på lappen med andre ord. Så mange du vil
  2. Bruk kun 1 ETT, uno, one, ord for det som står på lappen
  3. Nå skal du mime ordet.

Så kommer de morsomme bonusrundene(Og dette er runden laget gjerne begynner å hyle og skrike ord. Kjempegøy)

  • Hold deg bak en stol eller vegg. Kun hender over kanten og beskriv lappen med hendene.
  • Kun hodet skal være over kanten. Prøv å mime hva som står på lappen med kun hodet.

 Sjekk ut selve reglene her.

Uno

Et kortspill som har vart i evigheter. Jeg spilte det mye som kid, og nå viser det seg at kidsa også spiller det. Så de er grunnen til dette spillet kommer med på listen. Jeg er overasket over hvor gøy det fortsatt er.

Cartographers

Enda et spill som vi har snakket om før, som biter seg fast i denne listen. Dette er gøy, og nå i Mars så har vi lagt til oppgraderingen, så da faller det sikkert ikke ut av lista. Mulig lista blir lengre. ????

En post som omtaler Cupcake og Cartographers finner du her.

Comments to: Top 5 spilte spill i Februar

Your email address will not be published. Required fields are marked *