Så ble det en liten runde online brettspill denne uken. Vi var 3 stk som tok på oss den ærefulle oppgaven av å løse et av mysteriene i Sherlock Holmes: Consulting detective.

Det ligger en del gratis der ute, så vi spilte The Mystified Murderess fra The Thames Murders boksen. Dette er et «Hvem drepte personen» eventyr, og kan anbefales til alle. Det er 2 eventyr før dette i den serien, men jeg tror ikke det har noe å si. Vi sluttet av etter ca 2,5 time, og da leste vi konklusjonen. Vi fikk riktig på en god del, og det var gøy å følge oppsummeringen til Mr Holmes. Dette ga mersmak, og jeg tenker vi setter opp nye online dager etter hvert. Det er plass til 8, men lurer på om max 4 når vi er online.

Glemte å legge inn en link til hvor du kan finne eventyret, sorry: https://www.spacecowboys.fr/the-thames-murders

Er du med neste gang?

Comments to: De 3 detektiver

Your email address will not be published. Required fields are marked *