Nytt år og nye spill. Og dette virker som det blir et morsomt år. Jeg har gjort brettspill ligaen for å kjøpe nytt spill, og det kan man se på mine topp 9 januar spill.

Wingspan

Dette spillet er noe av det peneste jeg har sett på lenge. Det er også lærerikt hvis du vil lære om fugler. Og best av alt, det er gøy å spille. Dette er spillet som ligger i innkjøpslisten. Må bare finne ut om jeg skal ha det på norsk eller engelsk

A Feast for Odin

Dette er et ganske tungt spill, men når man først har startet å spille det så oppdager man hvor enkelt det er. Skaff mat til vikingene. Det er kanskje viktigst. Og det er alltid nye ting man kan prøve seg på. Øyer, bygninger, jakt og fiske osv. Dette er nok et spill som kommer på bordet i 2023

Terraforming Mars: Ares Expedition

Dette er et av mine favoritt solospill, men det er også veldig gøy med 2 spillere. Vi er nære, men har ikke vunnet ennå. Alle som liker grublespill burde prøve dette

Terra Mystica

Det tok meg en stund før jeg fikk testet dette nøye, og det har jeg gjort. Det er gøy og utfordrende. Du skal få kontroll på områder med bygninger. Det er et godt grublespill. Jeg kommer alltid til å spille det, men om det havner i hylla er jeg usikker på. Men det er gøy på BGA, så vil du spille så si ifra.

Onirim

Et solospill som kan spilles ed 2. Jeg og minste kidden spiller dette mye. Og nå starter vi på oppgraderingene, som det er en god del i boksen. Liker du å legge kabal, så er dette et godt alternativ

Tapestry

Dette er et spill med flytt en brikke og få ting. Det er 4 deler som man kan jobbe på, men man blir ikke best i alle. Jeg spiller det med hva jeg syns er gøy. Det er stor forskjell på nybegynner og ekspert. Det er gøy når alle bare spiller for morro, men når det blir veldig alvorlig så er det ikke nok fluff til å holde meg interessert. Men jeg spiller det gjerne med nye spillere, for det er veldig bra

Lost Ruins of Arnak

Dette har fluff. Det er gøy å se på. Det er workerplacement på en ganske enkel måte. Det er et spill man kan spille som nybegynner, men også utfordrende for eksperter.

Chess

Dette er så kjent at det trenger ikke mye forklaring. Største kidden og jeg spiller det på BGA

King of Tokyo

Jeg spiller ikke Yatzy, men jeg spiller King of Tokyo som er nesten det samme. Jeg liker å ta det frem, og vise for nye spillere. Alltid morsomt å spille

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Topp 9 Januar

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *