Det har regnet. Og det har regnet mye. Da man en gang er på reisefot mellom masse leiligheter, mens man venter på å flytte hjem så kunne det i hvert fall være litt opphold. Og når man er på tur med sykkel og masse bagasje, så kan det være lurt å ta med lås. Ellers må man sykle hjem igjen. ☹ Slik føles det ikke ut i Oslo. Det regner masse. Så da må man jo sitte inne og spille. Og det ble noen spill denne uken.  

Spill

Uken som gikk fikk med seg en del spill. Noen havner på September lista og noen på Oktober. Men det som er viktig er hva vi spilte. The Herb Witches er en oppdatering til Quacks. Det var gøy. Det er også veldig balansert. Mye mer enn jeg hadde trodd var mulig. Vi spilte også Nidavellir, We didn’t playtest this at all og The Mind.

Det ble også en runde Sleeping Gods, og nå er vi nesten ferdig med første kampanje. Vi har nå 7 Totems, så neste runde blir nok også veldig bra. Men vi har en spilling igjen før vi kan starte alt på nytt igjen.

Prosjekter

Uten leilighet så har vi ikke tillgang til noe utstyr. Dette skaper tidslommer som må fylles med annet, og noe er gøy men savner printere og miniatyrer.

Underholdning

Er nå inne i 3dje bok om det usynlige biblioteket. Jeg må også anbefale denne videoen fra NRB. Jeg lo mye, og skal ha dette spillet. ????

Uka som kommer

Vi nærmer oss slutten av leilighet til leilighet perioden. Denne uken og neste. Så er vi hjemme igjen. Det blir spilling på tirsdag, møter om Nørdheim på fredag og konsert på lørdag. Dette blir en god uke. Bare finne spill å spille også.

Comments to: Mandag morgen regn

Your email address will not be published. Required fields are marked *