Jeg var ute å vandret i området jeg jobber og kom over dette lille kjedebakeriet. Kaffemaskina fungerte ikke og det var tomt for traktekaffe. Bortsett fra en liten skvett.

Når det er sagt, så var de veldig snille der. Og de kom ut med kaffe til meg når den var klar. De har også veldig gode børek. Tror kanskje jeg kommer innom igjen.

Spill

Hva spilte jeg forrige uke spør du? Joda, masse minecraft. Det aller meste var minecraft og den nye “steampunk” verden. Det er steam, og jeg liker pønk. Så det så.

Prosjekter

Hadde en gjennomgang av reglene til Threads. Noe som førte til en ganske stor omskrivning av skills og statts. Det var litt mer innviklet en planlagt, og det la jeg ikke merke til før noen prøvde det. Derimot så fungerer nye terningene og terningreglene veldig bra. Nå blir det attributes istedenfor statts og actions istedenfor skills. Fungerer raskere.

Og jeg fikk spørsmålet; hva er det jeg egentlig vil med systemet. Og svaret mitt var todelt. Noe som ikke var helt bra. Så jeg sitter i tenkeboksen. Det kan fungere på begge måter, men det er for mye jobb å lage begge nå. Så det får bli en hoved del og en utvidelse etter hvert.

Uken som kommer

Det blir warhammer. Jeg har også blitt anbefalt noen dataspill, så jeg får se om jeg kan finne noe nytt å spille.

Comments to: Mandag morgen bakeri

Your email address will not be published. Required fields are marked *