Uken som gikk

Det hqr vært en god uke for brettspill og rollespill. Første Starfinder rundt et bord igjen. Og vi er da ferdig med 1/3 av avslutningen før The Big Finnish. Den store Finne? Uansett, så var dette uken der vi startet på spillene som ligger nederst på på brettspill listen vår. Den regnes ut fra antall hivehubs(stjerner) og antall ganger spilt. Det førte til 2 spill er gitt bort og 2 spill føyk opp på listen. Og duen har plaget oss i en uke, og det har gått opp for den at vi bruker verandaen. Rart?

The Hive

Det fins en person i Hivehub som gjør en fantastisk jobb med server, hjemmesider og alt annet. Så når alt fungerer så glemmer vi å takke han. Så takker Daw for en fantastisk jobb og en fantastisk venn.

Spill

Ludo er fortsatt kjedelig. Veldig kjedelig, men nå er siste utgave hos oss gitt bort. Aldri mer ludo. Men Memory/Vendespillet er igjen blitt en høydare. Det ble noen runder. Og selv om jeg tror det mangler 2 brikker så lagde vi en regel som funket.

Prosjekter

Nytt kontor eller arbeidsrom er egentlig klart. Skal bare ha inn et bord til for å kunne la Gloomhaven stå i lengre tid uten å måtte rydde opp. Og 3D printeren har fått kjørt seg denne uken, Deler til høyttalere og bokmerker er blitt printet. Jeg skal printe Meeples for å teste ut en ny metode for mindre battlemap/Kart.

Uka som kommer

Det er tid for vaksine, Warhammer og 2 øl i parken. Hvordan kan dette bli en dårlig uke? Dette blir bra, og litt brettspill på ny pullt også så er alt perfekt. God uke. ????

Comments to: Mandag morgen ludomanko

Your email address will not be published. Required fields are marked *