Det var en uke med mye rart, jeg har blitt eldre, det fins en katt med støvler, noen brettspill tar mye lengre tid enn jeg trodde, og Historien til Ant fortsetter i Symbaroum på Foundry

Spill

Jeg har spilt noen nye spill på BGA fra prosjektet mitt. Noe av det beste jeg har spilt på lende er Wingspan, men også The Great Western Trail er et spill jeg kan anbefale.

Vi spilte også Symbaroum og vi er nå over fjellet. Jeg skal prøve å legge mer ut på hotseat, for det var en spennende kamp med skurker og dauinger.

Det er også igjen folk på minecraft serveren. Så det graves og bygges.

Prosjekter

Nå som noen andre har kontroll på Foundry, så har jeg tid til mine andre prosjekter. Brettspill prosjektet, spill 14 spill og kjøp det som jeg syns er best er startet. Det er gøy. Threads fikk en gjennomgang av regler og jeg håper å legge alt ut på hotseat etterhvert. Fylleangst Records har fått noen spørsmål, så hvis jeg orker å gjøre dette alene så håper jeg å fylle opp lager så fort som mulig.

Underholdning

Hva har vi sett? Ganske lite faktisk, men jeg var på kino og så pus med støvler. Det var gøy. Hørte på siste skiva til Dropkick Murphys. Den er bra

Uka som kommer

Denne uken blir litt sånn, se hva jeg får spilt. Sees neste uke.

Comments to: Mandag morgen katteboots

Your email address will not be published. Required fields are marked *