Det er sommer. Og med sommer kommer sol, da er det greit å være inne. Vi var på konsert. Håper alle fikk med seg Days’n’Daze. Det var veldig gøy. Det ble også tur ut, men det var kun når det regnet litt. Og sola var gjemt bak en sky. Jupp, jeg er ikke et solmenneske.

Spill

Det var ikke en uke med spilling. Lite brettspill og ingen rollespill. Jeg håper det blir bedre i uken som kommer. Det er jo også Arcon, så jeg regner med at jeg får spilt en del.

Prosjekter

Jeg skriver på Threads. Og jeg gleder meg til å spillteste det.

Underholdning

Konserter og gøy. Simple and Stoopid ser filmer. Og jeg har hørt et par bøker. Jeg hørte ferdig A hanging at Lotus Hall som er bok 2 i The Steampunk Detectives. Så hørte jeg på The No-Prep Gamemaster: Or How I Learned to stop worrying and love random tables. Og så starter jeg på Ticker i dag.

Uka som kommer

Det er satt opp til Dungeon World. Og denne uken håper jeg at det går. For nå er det en stund siden sist vi spilte. Det er også Arcon til helga, så da finner jeg frem noen store spill og blir der hele helga.

Comments to: Mandag morgen sommer

Your email address will not be published. Required fields are marked *