Uken som gikk

Det er noen ganger lett å glemme hvilken dag det er, men denne påsken kom fortere enn jeg ventet. Ikke så mye brettspill ved et bord, men en del på nett. Og en runde Animal Crossing. 

Spill

Det ble en runde Catan. Lenge siden sist. Og noen runder Hey, That’s my fish! Det var vel alt som skjedde rundt et bord, eller trodde jeg før jeg sjekket oversikten. Det ble jo en runde Epic Zombies og en runde Under Falling Sky. På nett så spilte jeg Stone Age, Tokaido, 6 nimmt, Sushi Go! og Terra Mystica. Etter å ha funnet BGA så fikk jeg i hvert fall en del av min spillavhengighet unnagjort

Prosjekter

3D printeren går varm, og nå har jeg funnet noe nytt jeg vil teste. Håper å få lagt ut noe ila påsken. Dette virker veldig gøy, og muligens min nye rollespillkampanje.

Underholdning

Holder på med No such thing as a fish 20 hours marathon. Gøy som pokker

Uka som kommer

Jeg har tatt påskeferie, og det var grunnen til at jeg glemte å legge ut noe i går. ????

God påske

Comments to: Mandag morgen påske

Your email address will not be published. Required fields are marked *