Det var i de tider at min gamle pønkejakke ga etter under press og raknet helt, men nå er det kommet en ny jakke. La oss se hvordan den blir, og om den også holder i over 10 år

Spill

Port Royal sniker seg opp som det mest spilte i Nørdheim. Det er raskt å lære seg og tar veldig kort tid å spille. Et absolutt anbefalt spill. Vi fikk også noen runder med Ryktet går.

Underholdning

Det var musikkfest i Oslo. Vi hang rundt. Hørte på musikk, spiste is og mat. Og vi spilte såklart noen brettspill. Ryktet går er kanskje noe av det morsomste man kan spille nå man er ute i parken og en del folk. Og jeg lærte hvor vanskelig det var å tegne en fryser på kort tid. Men musikk var det og det var gøy.

Prosjekter

Jobber med spillkort til warhammer og Threads/Otherworlds. Jeg syns disse kortene blir veldig bra og så laminerer jeg dem. Pluss at jeg ser på muligheten å kjøre warhammer på foundry. Jeg har også lyst til å spille Candela Obscura.

Uken som kommer

Det blir rollespill. Det er en uke med mye å gjøre, og mye av det er ikke brett eller rollespill. Det blir en spennende uke.

Comments to: Mandag morgen Subhumans

Your email address will not be published. Required fields are marked *