Uken som gikk

Dette ble en uke med mye serverjobbing og lite spilling. Vi måtte droppe alle former for rollespill da verden igjen er inne i lockdown. Men jeg får se det fra den lyse siden, mye av hivehub er nå oppe. Både Hiveforum og Hivecloud blir befolket, så dette lover godt. Vi holder også på med hotseat og ny server. Vi har kommet frem til at vi setter opp en Foundry server slik at folk kan spille online under lockdown.

The Hive

Det surer og går i The Hive. Rollespilldiskusjoner, Adventures på Hivecloud og nye planer og ideer for Hivehub tar form. Si ifra, så hjelper vi deg inn.

Spill

Det ble litt Quacks men det er alt. Og noen timer NMS også. Elsker historien. Vi er nå 3 stk på en planet, kom å bygg en base eller bare besøk oss. Jeg har veldig lyst på My City brettspillet, men tipper jeg starter med Bärenpark først for å få folk til å bli med på den typen spill.

Prosjekter

Laser er tatt frem, men ble dessverre ikke fyrt av. Håper denne uka kan bli bedre

Underholdning

Simple and Stoopid har sett serie. Umbrella Academy. Første sessong kan anbefales. Har sett etter et nye PS4 spill, uten hell.

Uka som kommer

Dessverre så utgår Warhammer, da vi prøver å Covid-sikre spillebordet. Det kan bli en runde Alien, men litt usikker. Nørdheim har tenkt å brygge juleøl, men pga restriksjoner så kan vi ikke ha en vanlig åpen Nørdheim. Dessverre, vi ønsker å invitere, men har ikke mulighet i disse dager.

Husk å sjekke ut hivehub.no. Og gjerne en tur innom forum og cloud. Mye som skjer, og mange morsomme prosjekter.

Ha en fantastisk uke

Comments to: Mandag morgen Face/Off

Your email address will not be published. Required fields are marked *