Det ble en uke med gjennomgang av alle prosjekter jeg holder på med, og fant ut at jeg ikke hadde nok. Hahaha. Det er enkelt å utsette alt annet, når man finner nye prosjekter. Må lage en oversikt snart.

The Hive

Lite nytt som skjer. Vi er et skritt videre med fylleangst records, og håper vi kan komme med mer info i slutten av denne uken. Prosjekt Nørdheim er på gang igjen, men det tar tid. Alt tar tid, men nå er sommer over og vi kan jobbe videre med det prosjektet også. Hehe ????

Spill

Jeg har den gleden å si at vi nærmer oss en rekord. Vi har snart spilt Skull 100 ganger. Det er 4 ganger flere enn neste på listen. Jeg tror vi liker det spillet. Jeg holder på med en topp 10 favorittspill og så skal jeg rangere spillene vi har i Nørdheim. Prøver Ranking Engine som er koblet opp mot min BGG konto

Prosjekter

Jeg har kjøpt XPS foam. Maling, kniv, skalpell og skjærematte. Så skal jeg lage terreng. Ser på denne kanalen for å lære

Underholdning

Hører på Gatekeepers Deception av Kirsta Wallace. Og begynt å legge inn 7-tommere på Discogs. Lurer på om jeg krysser den magiske grensen av 1000 vinyl. Har noe igjen, men kanskje ikke så mye. Vi får se. ????

Uka som kommer

Dette er nok uken med minst spilling, dessverre. Det er mye som må gjøres og denne gangen må jeg nok ofre litt spilling(Sier jeg og henter frem Sleeping Gods. Kan jo ikke skade å ha det fremme.)

Comments to: Mandag morgen terreng

Your email address will not be published. Required fields are marked *