Eller dungeon. Tester ut ny metode å lage litt mer spennende battle-grid. Dette er kun papp, passepartout papp og litt maling. Så får vi se. Nå skal jeg teste å lage litt dører og vinduer som kan settes på kantene. Det ser bra ut så langt.

Spill

Det ble en runde warhammer. Da var vi ferdige med halloween krim gåte eventyret. Planen er nå å sende de opp i fjellene. Alltid til fjellene. Jeg fikk spilt lite annet, men jeg har startet på min topp 100 brettspill liste. Prøvde å spille Anachrony på pøbb, men dessverre.

Prosjekter

Nye battle-grid er kult. Da slipper jeg å printe ut hele dungeons eller hus. Da kan jeg klippe ut kun tønner og miniatyrer. Jeg har også klart kapitler for å bygge karakterer i Threads, Spillleder delen, regler og combat. Har noen deler historie og forklaring på hva slags ttrpg system det er. Og har laget første utkast til programmet som automatisk lager Weavers. Det er nå i C#, men skal nok bygge en hjemmeside som gjør det samme. Planen er å starte på databasen til alle weavere og la folk laste opp sine egne. Må bare fikse QR-Code programmet.

Underholdning

Ville lage terreng og hadde folk til miniatyr bygging i helgen. Da satte vi på denne i bakgrunn. Det er både Tomb of Horror(Ganske hauset opp, da den er ikke særlig bra, men en kul dungeon å bygge). Jeg har Tomb of Horror liggende hvis noen vil se på den

Jeg fikk også med meg et band som covret Dookie av Green Day. Ganske gøy.

Uken som kommer

Det blir enten brettspill eller ttrpg på tirsdag. Håper å få til en brett på pøbb denne uka, men vi vet jo aldri. Og til helga er det satt av til brettspill og dataspill. Ha en flott uke

Comments to: Mandag morgen landskap

Your email address will not be published. Required fields are marked *