Det ble ikke noe rollespill i uken som gikk. Det ble litt brettspill, men da vi fortsatt er nomader så er det vanskelig å få gjennomført spilling. Nå nærmer også tiden for giftemål i Nørdheim. Mye av tiden går på organisering, men jeg gleder meg masse.

The Hive

Da var et møte med kommunen gjennomført. Nye Nørdheim, hva nå det blir hetende, er neste viktige oppgave. Det må rebrandes og derfor navn og logo.

Spill

Det ble noen runder Nidavellir, men mest spill på mobilen dessverre. Men så har jeg også startet på Cain’s Jawbone, og det blir nok en veldig spennende reise.

Prosjekter

Må vel legge inn bad her. Pokker det tar tid, men vi ser slutten på reisen. Og da kan jeg legge ut Topp 5 brettspill for September, det gleder jeg meg til. Ser litt endringer i toppen. Neida, ganske likt med noen nye. ????

Underholdning

Cain’s Jawbone, hvordan forklare den. Sjekk ut linken, men enkelt forklart. Det er en gåte. En bok som man må løse for å forstå historien. Den er fra 1935 så språket er gammelt, men det er spennende å prøve å løse den. Kun 3 har klart det, så jeg tviler på mine muligheter.

Simple and Stoopid har startet på Squid Game, den virker interessant. Den gjør noen svinger som vi ikke hadde forutsett så den trekker oss inn i universet. ????

Så kanskje ukens høydepunkt var konsert med Pay to Breathe og Ramonas tea party. Det var digg å stå på konsert igjen, selv om jeg innrømmer jeg var rusten når det gjaldt å mingle med folk.

Uka som kommer

Warhammer. Nå nærmer vi oss noen større hendelser. Vil vaktene få med seg alt som skjer, eller blir de forbigått? Da det er giftemål på gang, så må man jo ha en dag før. Og her blir det spilling. En hel dag med spill. Ikke alt annet fjas, bare det viktige i livet. Brett og rollespill. ????

Comments to: Mandag morgen pønkkonsert

Your email address will not be published. Required fields are marked *