Jupp, jeg har hatt en uke fere. Det var godt å slappe av. Som noen sikkert vet så har det også vært en dag der man kan motta spill. 3 nye spill har funnet veien til hylla. Egentlig bare 2 stk, men kidsa fikk også noen så de må inn i lista de også.

The Hive

Vi jobber med å få opp ting, så uken som gikk var brukt til hjemmesider. Vi diskuterte Minecraftserver og Foundry. Så nå får vi se

Spill

Som sagt kom det 4 nye spill inn i Nørdheim. Wavelength, Dixit, A fake artist goes to New York og UNO flip! Dette er bra, men da må vi også fjerne noen spill fra hyllene. Holder oss rundt 100. Skal se hvor vi legger ut for salg/gis bort.

Uka som kommer

Det bir en rolig og fin uke. Jeg skal ligge på sofaen, og gjøre alle tingene som jeg ikke ble ferdig med. Oppdatere Hivehub og Nørdheim. Jeg skal prøve å få opp minecraftserver og Foundry. Jeg skal spille No Man’s Sky og Minecraft. Jeg skal spise og drikke. Men mest av alt så skal jeg late som jeg er en sofa med underbitt. God jul og godt nytt år.

Comments to: Mandag morgen juleferie

Your email address will not be published. Required fields are marked *