All tid gikk til bad og kanskje det viktigste. Vi i Nørdheim er nå gift. Sånn skal det være. Nå skal eventyrene fortsette. Vi fikk dessverre ikke spilt noe særlig. Men uken som kommer. Da skal det spilles. Det skal spilles masse

The Hive

Det er jo snakk om et stort prosjekt. Og vi jobber med navn. Vi har 2 kandidater som vi ser på. Det kommer informasjon etter hvert.

Spill

Alt jeg får tid til er noen få runder Heartstone.  Mulig jeg må leite etter noe annet.

Prosjekter

Jeg har fått min inngangskode til Dungeon Alchemist. Så nå lager jeg hus, slott og annet jeg kan drepe spillere i. Det er fantastisk morsomt, og jeg sitter oftere å kun trykker random og koser meg med resultatet.

Underholdning

Vi har sett ferdig sesong 3 av What we do in the shadows. Vi startet på Loche&Key også, fikk sett en del episoder. Jeg digger alltid magiske dører, som de som har spilt Pathfinder/Starfinder kampanjen min i over 7 år. Jeg leser det usynlige bibliotek, nå bok 4

Uka som kommer

Rydde er vel oppgaven. Men håper jeg rekker å spille litt også.

Og et bilde av oss

Nørdheim Gothic
Comments to: Mandag morgen hvetebrødsdager

Your email address will not be published. Required fields are marked *