Jupp. Det ble gjort mye i jula og uken som gikk, når det kommer til Threads. Mye av reglene er skrevet om. Skal prøve terninger istedenfor kort. Kort ble litt tungvindt. Men dette kommer mer info på hotseat og forhåpentligvis en ny runde i Otherworlds kampanjen. Skal oppdatere Threads. Det nye året har kommet med nye krefter. Godt nytt 2024

Spill

Jeg har ikke spilt noe nytt i uken som gikk. Spilte en del runder Ark NovaBoard Game Arena, men det er alt. Derimot så kjøpte jeg Elector Counts. Vet ikke om det er bra, og det får ikke best omtale på BGG. Men det er warhammer og det er old world. Hva jeg syns kommer jeg tilbake med, og kanskje det blir noe jeg bruker som props i warhammer eller Otherworld kampanjen.

Underholdning

Så en av mine favoritt brettspill kanaler spiller nå ttrpg. Det er gøy.

Prosjekter

Threads og otherworlds har fått en god oppdatering. Nye terninger gir nye regler. Jeg har nå hentet inn det jeg har likt best fra ttrpg jeg har spilt ila de siste 30 årene. Det er mye gammelt, men det er også masse nytt. Senest i dag hørte jeg noe som gjør at jeg må endre litt på reglene for paradox i Threads. Det virker så gøy/bra at jeg må ta det med. Men det blir som option som mye annet. Det skal være enkelt og raskt, men kan utvides hvis man ønsker.

Uka som kommer

Går alt etter planen så blir det ttrpg i morgen. Hva er fortsatt litt usikkert. Jeg skal nok jobbe med Threads, og prøve å spikre en dato for spilltest. Jeg bygger også opp en liste over prosjekter jeg skal prioritere i 2024. Håper dette blir et år der mye blir gjort. Ha en fantastisk uke

Comments to: Mandag morgen Threads

Your email address will not be published. Required fields are marked *