Bruk hue, bruk lue. Det er vår snart, eller sen vinter.

Spill

Jeg har spilt spill, spill som Terra Mystica og A feast for Odin har blitt testet og de er veldig bra. Dette er spill jeg håper å få spilt masse av i 2023

Prosjekter

Jeg har startet å logge Otherverse verdener eller tidsepoker. Med Looms og Threads. Håper å flytte masse bakgrunn over til World Anvil snart. Og regler er oppdatert, trenger bare en spilltest snart igjen. Jeg har startet å skrive minikampanjen There is no more Gods to kill. Rart at mange av mine kampanjer har ordet Gods i seg.

Uken som kommer

Det er lagt opp til warhammer. Så hvis alt går etter planen så er det i morgen. Ønsker å se om jeg får til et brettspill på pøbb denne uken også.

Comments to: Mandag morgen lue

Your email address will not be published. Required fields are marked *