Dette var en uke uten noe som helst spilling. Det er så tungt det. Har brukt mye tid på å finne riktig utstyr til terrain bygging og lesing. Men ikke spilling. Nå skal det også sies at jeg fikk dose 2 av vaksinen og den slapp ikke taket så fort. Det ble jo også en mot-demonstrasjon, som igjen viser hvorfor vi fortsatt må stå imot fascistene.

Spill

Jeg spiller Brawl Stars men ikke særlig flink. ???? Vi har også kjøpt inn The quacks Quedlinburg: Herb witches, og så klart de oppdaterte brikkene. Så når de er i hus så kan vi spille 5 stk, med nye ingredienser.

Prosjekter

Dungeon tiles blir kuttet målt og malt. Vurderer å bygge noe større som et hus eller noe. Og så må jeg jo printe ut inventar. Enda en rar måte å lage dungeon. Og så fikk jeg alle filene til Tenfold Dungeon, så da er det enda et prosjekt. Litt mye kanskje?

Underholdning

Nå leser jeg, eller rettere sagt hører jeg på Allison Luther serien av Melissa F. Olson. Og så leser jeg bok nummer 13 av Hellblazer.

Uka som kommer

Dessverre så utgår Starfinder, men det blir brettspill. Tipper også det blir noen runder The Mind og Skull til helgen også.

Comments to: Mandag morgen heksedans

Your email address will not be published. Required fields are marked *