Når skoa er lekk, badet er kaldt og rollespill er fraværende så vet man at det er høst?  Neida, man vet at noe må gjøres. Så boots må gåes inn, med de gnagsårene det skaper. Varmekabler på badet må skrus på, om 2 uker, og rollespill må spilles. Så derfor skal jeg lage noe for online. Jupp. På tide å lage noe i Dungeon Alchemist og kverke noen spillere. Så warhammerFoundry er tatt ned fra hylla og vurderes gjennomføres.

The Hive

Når alt annet brenner, så må dette vente. Så vi venter, men leiter etter et navn for vårt nye prosjekt

Spill

Vi fikk spilt flere runder Exploding Kittens og Uno. Men også en runde med Magic: Arena of the Plaineswalkers, og det var gøy. Jeg tapte som vanlig, men jeg gleder meg til å prøve igjen.

Prosjekter

Etter lang tid vekk hjemmefra så er 3D printeren skrudd på, og jeg må kalibrere på nytt. Jeg har også funnet frem tiles/terrain prosjektet, selv om jeg egentlig bare sitter å ser på det nå. Håper jeg får gjort noe snart. Vi har også fått satt opp et eget internett for Nerderommet, og det var en jobb som kidsa var med på. Så nå har vi plutselig 3 forskjellige nett i Nørdheim.

Underholdning

Og jeg fortsetter historien om det usynlige biblioteket. Dette er en bokserie jeg kan anbefale. Jeg leser også i Cain’s Jawbone og skriver ned info. Håper å ha en god oversikt i 2022 ish. Morsom enigma.

Uka som kommer

Vi gifter oss denne uken så det tar nok mesteparten av tiden, men badet skal bli ferdig og jeg må spille noe. Men det viktigste, vi gifter oss på fredag. ????

Comments to: Mandag morgen Marvin

Your email address will not be published. Required fields are marked *