Uken som gikk

Det ble ganske mye dataspilling denne uka. Litt brettspill og en runde starfinder, men masse tid i Animal Crossing. Det var gøy. Det ble også en del 3D-printing. Fikk den kalibrert og printet ut 2 karakterer fra Hero Forge.

Spill

Som sagt så spilte vi en del Animal Crossing. Det var så gøy, at jeg er veldig nær å skaffe meg en brukt Switch, men er usikker på om det er lurt. Vi spilte Uno igjen. Snodig at dette spillet dukker opp innimellom.

Da ingen ble enige om hva vi skulle spille så lurte jeg kidsa til å lage «Ninja, Hodeskalle, Minecraftgrass» spillet. Det er egentlig bare Skull, men de lagde sine egne kort. ????

Første utkast til dungeon/grotte monster skatt felle spillet ble laget. Vi fikk laget noen kartbrikker, og testet litt game mechanics. Det er en morsom ide fra minstekidden. La oss håpe det kan bli et print & play spill i hvert fall.

Prosjekter

Som sagt så er 3D printeren oppe å kjører. Har lovet en kompis å printe noe for ham, og nå er printer klar. Da er det bare å printe til jeg er tom for materiale. Jeg har fått litt energi igjen, så jeg håper at jeg får brygget snart, og startet med laser. Laseren som bare står der og støver ned. ☹

Jeg driver å samler alle linker til alt jeg bruker eller har brukt når jeg spiller rollespill. Så en oversiktsside er på vei opp på Hivehub når det er klart.

Underholdning

Simple and Stoopid ser filmer og serier. Siste vi så var Enola Holmes.

Uka som kommer

Takket være denne dumme pandemien, så er jeg redd for at Warhammer og brettspill rundt et bord ikke er gjennomførbart denne uken. Lei nå

Comments to: Mandag morgen brettspillskole

Your email address will not be published. Required fields are marked *