Litt tekst om ting som skjer i Nørdheim og Hivehub

Uken som gikk

Som sagt så handlet jeg inn litt spill fra Finn.no. Les om de her. Til nå har vi kun testet 2 av de, men håper å få testet de siste ila denne uken.  Og jeg har fått lov til å komme tilbake på kontoret. Det er kjempegøy. Og bildet er fra kontorplassen min. 🙂

Spill

Vi har en del workerplacment spill, men de var ofte litt tunge. Vi spilte Agricola, Familie versjonen i helga og det syns alle var gøy. Fra eldste til yngste. Har man kids, så er dette et godt valg for å komme seg inn i litt tyngre brettspill. Potion Explotion er gøy. Plukke klinkekuler og plassere dem på pappflasker er merkelig nok veldig gøy.

Det ble runde to av Warhammer for kids. De ble ferdig med Oldenhaller contract. Og de løste dette på en måte jeg ikke hadde vært med på før. En og runde.

Prosjekter

Fortsetter denne uken med dungeon tiles. Skal vurdere å starte på vegger også. Kanskje murvegger. Skal legge ut noen bilder så fort jeg kan.

Underholdning

Fortsetter på Boundry serien. Lite annet bortsett fra å få lagt inn de siste 7-tommerne i discogs. Håper å bli ferdig snart.

Uka som kommer

Denne uken blir det Warhammer med den vanlig gruppen. Men også mye å gjøre grunnet renovering i Nørdheim. Nå er det mye som må planlegges. Det kan bli mindre spilling dessverre.

Comments to: Mandag morgen innsamling

Your email address will not be published. Required fields are marked *