Uken som gikk

Hva skal jeg si? Det var siste uke før ferie, og jeg fikk spilt en del spill. Og så kom jo ferien også, og da forsvant mandag og tirsdag før jeg fikk summet meg. Hmm, summing, burde jeg kjøpe Honey Buzz? Uansett så ble det spilt en del, og lekt en del. Det ble også en runde Musikkbingo på Brewgata. Du burde prøve.

The Hive

Vi jobber videre med alt som skal skje, men noen ganger er det lite å fortelle. Dette er en slik «mandag»

Spill

Vi spilte en del Cthulhu Fluxx, en runde We didn’t playtest this at all. Skull er jo alltid på bordet, og en runde Cupcake Academy fikk vi også til. Vi rakk 2 skip i Galaxy Trucker, men ikke alle 3 dessverre. Det er digg å spille. Dessverre så ble det ikke Starfinder og ingen Warhammer på grunn av at alle har ferie.

Prosjekter

Jeg printet maler for å lage Iron Man hjelm i papp. Så får vi se hvordan dette blir.

Underholdning

Leste tegneserien Side Quest. Den var grei nok. Jeg liker ideen veldig godt, og historien er grei nok fortalt, men noen av poengene bygger litt for mye på stereotyper. Kanskje litt for mye.

Uka som kommer

Ferie, Ferie, Ferie. Planen er å få gjort en del på Hivehub og spilt spill. Noen runder Sleeping Gods er målet.