Det ble en uke med brettspill, skating, pride og milkshake. Jupp, for annenhver uke er vaffel og milkshake dag. Vi så på Pride toget som var fantastisk

The Hive

Alt ruller videre. Og det kommer nye folk innom.

Spill

Vi spilte noen brettspill som Bärenpark og Timelines. Noen runder UNO ble det også. Et spill som aldri forsvinner. Topp 9 August ligger klar, og legges ut i morgen tenker jeg. I helgen så ble det noen timer med TRINE, men der har vi møtt en utfordring vi ikke klarer, så nå blir det google.

Prosjekter

Jeg har en selg like mange ting pr dag som dagen i måneden. Så 12, i dag, må jeg legge ut noe som er 12 ting. Heldigvis har jeg noen samlekort så jeg har klart meg så langt. Men nå ser det vanskelig ut. Jeg gjør dette for å kvitte meg med masse som bare opptar plass, og dette er en morsom utfordring

Underholdning

Simple and stoopid har sett filmer og serier, men ikke klart å legge det ut ser jeg. Jeg hører fortsatt på podcasten No dogs in space. Liker du musikk så hør den

Uka som kommer

Det ser dårlig ut for rollespill, for sykdom har inntatt gruppen, men håper å få til noen runder rundt bortet med andre spill. Det blir også teater denne uken. Gleder meg masse.

Så spill masse spill, og det er alltid lov å spørre om å være med når vi spiller. Så sier vi ifra når det er plasser. 🙂

Comments to: Mandag morgen Pride

Your email address will not be published. Required fields are marked *