Uken som gikk

Dette var en uke med lite spill dessverre. Det ble nok mest dataspill og da mener jeg No Man’s Sky. Vi hadde en runde Sherlock og det er fantastisk morsomt. Håper å få i gang noe denne uken også. Har startet å skrive en oversikt over brettspill som Hivehub anbefaler og en greie om rollespill. Vi får se hvordan det går. Har også klar en betaversjon av karakterbygging i Threads. Og når det er på plass så starter jeg med universet på World Anvil.

The Hive

Vi vokser sakte men sikkert. For øyeblikket så ser det ut som Hotseat eller online spillingen som vi arrangerer som trekker folk. Så får vi se om det fører til flere på forumet og hiveclouden.

Spill

Vi skal spille Cthulhu denne uken, og jeg gleder meg masse.

Prosjekter

Jobber med Threads universet. Håper å ha en test av karakterlaging denne uken. Og så må jeg bygge opp en del av historien rundt Threaders og Weavers. Gleder meg. Det er gøy å få samlet alt jeg har skrevet over en god stund i et dokument.

Startet også på en greie/bok/post om rollespill og hvordan komme inn i et miljø som kan være litt lukket. Selv om alle rollespillere sier at alle dører er åpne, så er det en liten dørterskel der, og det er i mine øyne en anerkjennelse av hva dette er.

Uka som kommer

Det blir forhåpentligvis både brettspill og rollespill denne uken. En runde Flick’em Up er i hvert fall noe jeg vil. Så får vi se hvor mye jeg får til.

Ha en fantastisk uke

Comments to: Mandag morgen tråder

Your email address will not be published. Required fields are marked *