Uken som gikk

Helligdager kommer brått på, og jeg glemmer alt jeg skal gjøre. Så igjen er det mandag morgen på en tirsdag. Dette gjør det bare litt mer spennende. Vi har nye spill er kjøpt inn. Dessverre så ble det ikke noe Starfinder, men slikt skjer. Og midt i alt som skjer har jeg fått ny kontorplass i Nørdheim. Nå kan jeg faktisk bare strekke ut en hånd og få tak i alle rpg bøkene. Dette er himmel.

The Hive

Fylleangstrecords er fortsatt nede grunnet ommøblering, så dette beviser at det er lurt å flytte den til hivehub serveren.

Spill

Denne uken ble det kjøpt inn 2 spill. Det første er Bärenpark. Et spill jeg har hatt lyst på lenge, og det er så bra som jeg trodde. Moro for store og små. Mye mulig dette blir blant topp 5 spilte spill i Mai. Det andre er Sleeping Gods. Dette er noe av det peneste jeg har sett på lenge. Brikker er fantastiske, illustrasjoner er nydelige, men det viktigste. Dette spillet er ikke bare hvite menn. Det var en god spredning. Det fins fortsatt litt å gå, for eksempel så kunne de hatt en eldre/gammel dame også, hun ene har litt grått hår men ikke tydelig at hun er eldre. Men dette er et skritt i riktig retning.

Det ble mange runder Exploding kittens denne helgen også, og det er fortsatt et kjempegøyspill.

Prosjekter

Vi 3D printer hjelmen til Iron Man. Først for å passe på andre figurer, men målet er å printe en stor versjon. Hvorfor? Fordi vi kan, og det er gøy.

Utvidelsen av Nørdheim er en sakterullende ball, men det ruller så vidt. Nyeste prosjektene som sniker seg videre er 3D verden jeg printer, det ny rollespillet/systemet jeg skriver og nå holder jeg på med å lage maler til NPC’er som kan enten settes i en i ccg mappe(Magic mappe) eller en rolodex. Slik at jeg kan rulle frem NPC’er og ha inf om dem lett tilgjengelig. Men alle prosjekter stopper i startgropa.

Underholdning

Simple og Stoopid har ikke sett på noe eller spilt noe, annet enn at vi ser litt på The Cube på kvelden. Kan det brukes til rollespill kanskje?

Uka som kommer

Oslo åpner litt, og det skal bli bra. Så jeg håper å kunne samle noen folk rundt et bord for en runde Gloomhaven eller kanskje Cosmic Encounter.

Comments to: Mandag morgen tirsdag

Your email address will not be published. Required fields are marked *