Uken som gikk

Det ble litt spilling, noe brettspill, og en haug med loot. Masse blanke fine mynter av gull, sølv og kobber.

The Hive

Hivehub har blitt oppdatert. Den er alltid under utvikling og det er gøy å holde på med. Har noen lyst til å teste eller lære seg noe om HTML, si ifra. Det er alltid plass til flere som vil prøve seg.

Spill

Vi spilte en runde Warhammer igjen. Dette er eneste gruppen vi spiller i plenum. Vi har vår Kohort og det er heldigvis warhammerspillerne. Jeg fikk også delt ut en litt forsinket julegave til karakterene. De har nå alle en pung for mynter, og vi har nå gull, sølv og kobber mynter. Dette gleder jeg meg mye til å teste. Og dette betyr jo at jeg må spille andre fantasy spill, slik at jeg kan bruke disse. Må sjekke hva slags mynter det er i Mouseguard. ????

Prosjekter

Jeg har laget ferdig første draft for et brettspill. Pre-Beta testing er satt i gang. Og mye måtte endres. Håper å få noen flere testere neste uke, og så ha en slags beta release på forumet. Vil du teste så si ifra, og hvis du har en brettspill ide så si ifra og mulig vi kan hjelpe.

Underholdning

Simple and Stoopind har sett film igjen. Vi har sett Bordello of Blood og Legion. Mulig vi aldri får de timene tilbake. 🙂

Uka som kommer

Det er jo vinterferie, og da må man spille. Jeg er temmelig sikker på hvilke spill det blir, men jeg tenkte å prøve å få spilt noen av spillene som fortjener litt mer kjærlighet.

Bare litt oversikt over ting til uka. 🙂

Comments to: Mandag morgen loot

Your email address will not be published. Required fields are marked *