Godt nytt år og god jul.

Det har vært noen fine uker med ferie. Jeg har brukt tiden til å få opp de fleste sidene og serveren med minecraft og Foundry. Det var på tide. Hva det nye året bringer er usikkert, men jeg håper mer rollespill og brettspill. Jeg skal få satt opp listen over mest spilte spill i 2021, og starte på 2022. Jeg skal også oppsummere rollespill i 2021. Men alt tar tid, så vi får se.

The Hive

Alle de nye sidene er oppe, så nå trenger jeg bare å følge opp alt. Men det kommer folk til som tar sine områder og det er flott.

Spill

Det ble spilt mye minecraft. For n’te gang lager jeg Rappan i minecraft. Denne gangen startet jeg fra Mouth of Doom. Så får vi se hvor langt jeg kommer før folk vil ha ny server.

Jeg og minstekidden runnet TRINE 1, og har startet på TRINE 2. Det var et veldig veldig veldig vanskelig sistebrett. Det tok oss mange forsøk, men det var en fantastisk følelse å klare det.

Noen runder Dixit og UNO Flip! rakk vi også.

Uka som kommer

Da alt fortsatt er stengt, så blir det sikkert ikke så mye samlinger av folk. Men vi ser om vi får til en runde Warhammer – Children of Übersreik. Og kanskje vi får startet med Symbaroum.

Skal kose meg med excel ark over Brettspill i 2021 og klargjøring til 2022. Selv om vi allerede har spilt noen spill. 😊

Comments to: Mandag morgen nyttår

Your email address will not be published. Required fields are marked *