Uken som gikk

Godt nytt år alle sammen. Endelig er 2020 over. Nå håper vi at 2021 blir et år med sammenkomster der brettspill og rollespill står i sentrum. Kanskje vi får satt opp noen Nørdheim. Og hotseat spilling rundt et bord. Selv om jeg er heldig og har folk rundt meg som liker å spille. Både rundt et bord og online, så savner jeg alle de jeg har spilt med. Ved anledning til å samle folk så vil nok vi i Hivehub invitere folk til spilling. Det er i hvert fall 3 spill på listen som blir del av Hivehub cupen.  

Spill

Siste uke ble det spilt Flick’em up, som er et morsomt dexterity spill. Dette er for 2 til 10 spillere og jeg håper å ha en runde med 10 stk. Jeg måtte også inn i No man’s Sky, oble der i en god del timer. Noen ganger er sofa og spill eneste løsning.

Når nå alt lukkes ned igjen i 14 dager, så blir det lite rundt bordet spilling. Derimot så blir det i hvert fall en runde online. Og hvis det ikke blir Starfinder, så blir det kanskje Sherlock. Og da er det åpent for flere. ????

Prosjekter

Mulig det blir et brygg fra Fylleangstbrygg også, vi får se, men ut får vi i hvert fall ikke gått.

Underholdning

For tiden så leser jeg meg videre i historien om Hellblazer. Jeg fyller inn hullene i samlingen, og det er fortsatt like spennende.

Uka som kommer

Hva som skjer denne uken er litt uklart. Det eneste jeg kan si er at, da Brewgata er stengt, så må jeg finne en annen måte å skaffe øl derifra. Og løsningen er, Brewski som har laget en øl for Brewgata og den kommer på Gulating i morgen. Så løp og kjøp hvis du savner Brewgata og trenger en øl.

Comments to: Mandag morgen nyttår

Your email address will not be published. Required fields are marked *